KNVB en Haaglanden Voetbal slaan mogelijk handen ineen

Donderdag is er weer overleg geweest tussen de KNVB en Haaglanden Voetbal om te bekijken – nu de competities niet meer worden uitgespeeld – gezamenlijk op te treden bij het organiseren van toernooien voor alle standaardteams.

De voorstellen van zowel de KNVB als Haaglanden Voetbal sluiten goed op elkaar aan. Haaglanden Voetbal houdt al jaren elk seizoen het Haaglanden Voetbal Toernooi. Dat zou nu in een iets andere vorm gegoten worden en de KNVB had al aangegeven een toernooi om de Regio Cup te gaan houden. Wij hopen met de KNVB tot mooie toernooien te komen, opdat er dit seizoen toch nog gevoetbald kan worden.

Het spreekt voor zich dat ALLE standaardteams uit de regio Haaglanden (vanaf Tweede Divisie tot en met vierde klasse zaterdag & zondag) mee kunnen doen en dat clubs ook uiteraard tegenstanders krijgen van gelijkwaardig niveau. Met FEVO West is al contact geweest omdat men in het Westland al zelf een toernooi had opgezet.

De wedstrijden zullen dan (zoveel mogelijk) gespeeld worden in het weekend. Over de opzet, geplande startdatum (uiteraard afhankelijk van toestemming van overheidswege en fatsoenlijke voorbereiding voor de clubs) en inschrijfmogelijkheden wordt begin volgende week meer bekend, zodra afspraken tussen KNVB en Haaglanden Voetbal definitief zijn vastgelegd.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder