KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi loopt vol

Het Regio-toernooi voor standaardelftallen, dat Haaglanden Voetbal in samenwerking met de KNVB voornemens is te houden, zodra van overheidswege het groene licht wordt gegeven, loopt goed vol.

In de categorie waarin de 2e/3e divisie en hoofdklasseclubs zullen spelen (die categorie noemen wij gemakshalve even Topklasse) zit inmiddels vol. Dat geldt ook bijna voor de toernooien bij de eerste- en tweedeklassers. Bij de eersteklassers ontbreekt nog één club en bij tweedeklassers heeft Concordia nog niet gemeld of het van de partij wil zijn. Verder zijn de toernooien voor de derde- en vierdeklassers ook al goed bezet. Het beloven mooie wedstrijden, veel derby’s, te worden. De clubs uit het Westland en Midden-Delfland spelen in het eigen FEVO-West-toernooi.

Zodra van alle clubs bekend is of zij wel of niet met hun standaardteam deel willen nemen aan dit door Haaglanden Voetbal én de KNVB te organiseren toernooi, kunnen wij het programma samenstellen en publiceren. Voorlopig wordt ‘gegokt’ met de start in het weekend van 24/25 april. Het toernooi zal dan eindigen in het laatste weekend van juni.

Uiteraard alles afhankelijk van de besluitvorming van overheidswege. Wanneer mogen er weer wedstrijden gespeeld worden? En wie weet gaan wij het nog meemaken, dat er in mei en/of juni nog beperkt publiek aanwezig mag zijn. De clubs staan in de startblokken, de spelers willen graag, nu maar hopen, dat het ook gaat lukken. Zeker als de betere weersomstandigheden eraan komen.

Bij de toernooien zullen zaterdag- en zondagclubs bij elkaar worden ingedeeld. Wie weet, een voorschot op het weekendvoetbal…….

Clubs die nog niet gereageerd hebben of zij met hun eerste elftal wel of niet deel willen nemen, verzoeken wij dit alsnog snel te doen: toernooi@haaglandenvoetbal.nl

Voor het overzicht van de reeds ingeschreven teams klik hier.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder