DSVP heeft in Mehdi Tavakol Rahimi nieuwe trainer voor MO19

Mehdi Tavakol Rahimi (foto) wordt de nieuwe trainer van het MO19-team van DSVP. De in Iran geboren 40-jarige trainer is al sinds zijn zestiende in Nederland.

Rahimi heeft gevoetbald bij VVW (Wervershoof) en Hollandia (Hoorn) in Noord-Holland en bij Leonidas en HOV in Rotterdam. ,,Door blessures op mijn 21e mocht ik niet meer voetballen en heb toen nog een jaar met een veteranenteam van HOV, dat bestond uit oud-profs van onder andere Sparta en Excelsior, mee gedaan”, laat hij weten.

Daarna heeft hij een KNVB-scheidsrechterscursus gevolgd en op redelijk hoog niveau gefloten (jeugd landelijk). Hij werkte als trainer bij Slikkerveer (jeugd en MO17 en MO19), Rohda’76 (MO13, MO15 en MO19). In december 2020 rondde hij de trainerscursus UEFA C af.

Keuze

Rahimi licht ook zijn keuze voor DSVP toe: ,,Ik heb voor DSVP gekozen door de reputatie die de club heeft opgebouwd in het meiden/vrouwenvoetbal en hoefde niet te veel te zoeken om er achter te komen dat het meidenvoetbal wel wat betekent bij DSVP. Niet alleen het aantal meidenteams, maar ook het niveau waarop ze spelen. Ik wil mijzelf nog verder ontwikkelen als trainer/coach, maar zeker in vrouwenvoetbal. Ik volg vrouwenvoetbal al meer dan vijftien jaar en wilde altijd al kunnen bewijzen, dat meiden ook net zo goed als jongens kunnen voetballen. Ik heb er echt zin in en kan niet wachten om te mogen starten.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder