Bestuur Vitesse Delft draagt drie nieuwe bestuursleden voor

Op de komende Algemene Ledenvergadering van Vitesse Delft zullen, met toestemming van de leden, Harold Koster (bestuurslid vrijwilligers), Mitchel Martijn (bestuurslid media en vormgeving) en René Wolve (bestuurslid facilitaire dienst) toetreden tot het bestuur.

Tijdens de afgelopen coronaperiode heeft het bestuur een aantal keren gesproken over de toekomst en visie van de club. Dit krijgt steeds meer vorm en uiteraard zal het bestuur de leden hiervan zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Kernwaarden

Er is gesproken over bepaalde kernwaarden en doelen, die de club heeft en/of wil bereiken. ,,Wij zijn erachter gekomen, dat een uitbreiding van het bestuur noodzakelijk is, als we deze doelen willen bereiken. Hierop zijn wij in gesprek gegaan met Harold, Mitchel en René”, aldus het bestuur van de Delftse zaterdag tweedeklasser.

Sessie

Zij hebben op zaterdag 13 maart de sessie over de toekomst en visie van Vitesse Delft bijgewoond. Vervolgens hebben zij toegezegd om in het bestuur plaats te nemen. Uiteraard moet de Algemene Ledenvergadering dit nog goedkeuren, daarom gaan Harold Koster, Mitchel Martijn en René Wolve de komende maanden als ad interim aan de slag.

Uitdaging

Harold Koster: ,,Het is voor mij een uitdaging om mee te denken over de toekomst van Vitesse Delft en mee te helpen aan de realisatie daarvan. Bovendien bestaat het bestuur uit een goede groep mensen en vind ik het interessant om sommige zaken eens “van de andere kant te zien”.

Communicatie

Mitchel Martijn: ,,In 2018 zijn we met aantal vrijwilligers een commissie gestart om ons te focussen op het gebied van media binnen onze club. Ik hield mij voornamelijk bezig met de social mediakanalen, maar ook de uitstraling van Vitesse Delft. Door het toetreden in het bestuur wordt voor mij de communicatie nog makkelijker en kan ik mijn werkzaamheden met veel plezier blijven uitvoeren.”

René Wolve: ,,Mijn keuze om de vacature van facilitaire zaken in het bestuur van Vitesse Delft in te vullen is heel simpel. We hebben een jong en enthousiast bestuur waar ik graag een bijdrage aan zou willen leveren om zodoende mee te werken en denken met elkaar over de toekomst van onze club.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder