KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi: Liefst 66 van de 70 teams doen mee!

Het is te hopen dat er straks ruimte komt om weer voetbalwedstrijden te kunnen spelen. Aan de animo van de clubs om deel te nemen aan het KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi zal het niet liggen. Liefst 66 standaardteams (van 64 clubs) zijn ingeschreven.

Bij de clubs in de (zogeheten) ‘Topklasse’ (1e/2e divisie en hoofdklassen), 1e-, 2e– en 3e klassen waren de inschrijvingen al bekend. Inmiddels is ook duidelijk welke 4e klassers van de partij zijn. Slechts vier teams zullen niet deelnemen: BSC’68, GSC ESDO, Laakkwartier (zat) en TAC’90 (zat).

Er wordt nu hard gewerkt aan het wedstrijdschema. Begin volgende week zullen de clubs (via de opgegeven contactadressen) via de e-mail nadere informatie ontvangen. Gehoopt wordt te kunnen starten in het weekend van 24/25 april. Mogelijk een week eerder of anders als het tegenzit een week later. Mooie wedstrijden op de diverse niveaus en veel derby’s. Uiteraard zal Haaglanden Voetbal weer ruim aandacht schenken aan de wedstrijden (voor- en nabeschouwingen, wedstrijdverslagen en ook onze fotografen kunnen eindelijk weer in actie komen).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder