KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi: indelingen tweede en derde klasse

Het KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi kan wat de organisatie betreft binnenkort beginnen. In totaal hebben zich 67 teams ingeschreven, vanaf de Tweede Divisie tot en met de vierde klasse. Vandaag de publicatie van de poule-indelingen van de tweede en derde klasse.

Het is de opzet dat alle teams tien wedstrijden spelen (waarvan vijf thuis en vijf uit) in de periode van begin mei tot en met eind juni. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de overheidsmaatregelen, maar het is de bedoeling van start te gaan in het weekend van 1 en 2 mei. De wedstrijden worden in de regel in het weekend gespeeld. Er staan heel wat mooie derby’s op het programma, waarbij clubs eindelijk in het veld hopen te komen, ook als voorbereiding op het volgende seizoen!

Zaterdag/zondag

Wedstrijden tussen een zaterdag- en zondagteam op de zaterdag (14.30 uur of 17.00 uur) en tussen twee zaterdagteams uiteraard op zaterdag (14.30 uur) en tussen zondagteams op de zondag (14.00 uur). Clubs mogen altijd in onderling overleg een wedstrijd naar een andere dag (ook doordeweeks) verplaatsen (met het TIJDIG in kennis stellen van de wedstrijdorganisatie, o.a. in verband met het tijdig informeren van de arbitrale leiding en de media).

Poules

Vandaag de poule-indelingen van de clubs in de tweede en derde klasse. Binnenkort volgende programma’s. In diverse klassen (van hoog tot laag) zijn zaterdag- en zondagteams bij elkaar ingedeeld.

Indelingen tweede klasse

In de tweede klasse worden in 2A en 2B dus tien duels gespeeld, vijfmaal uit en thuis tegen elkaar. Mogelijk dat er nog een finale wordt gepland – na overleg – tussen de beide winnaars.

2e klasse A

SVC’08, Te Werve, Wilhelmus, HMSH (zo), HVV en Laakkwartier (zo)

2e klasse B

Vitesse Delft, Full Speed, Wippolder, Concordia, RKDEO en DSO

Indelingen derde klasse

In de 4 poules in de derde klasse spelen de clubs eerst zes wedstrijden (driemaal thuis en uit tegen elkaar). Daarna volgt een ronde tussen de no.1 t/m 3 van poule A tegen poule B en vervolgens nog een winnaars- en verliezersronde. Ook de derde klassers spelen op die manier in totaal tien wedstrijden (vijfmaal thuis en uit).

3e klasse A

DWO, Blauw Zwart, Ariston’80 en DSVP

3e klasse B

Voorschoten’97 (zo), DHL, SEP en Taurus

3e klasse C

DUNO, sv Loosduinen, Quick Steps en Duindorp SV

3e klasse D

WIK, SVH, ODB en sv Madestein

© Haaglanden Voetbal

Lees verder