KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi: indelingen vierde klasse

Het KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi kan wat de organisatie betreft binnenkort beginnen. In totaal hebben zich 67 teams ingeschreven, vanaf de Tweede Divisie tot en met de vierde klasse. Vandaag de publicatie van de poule-indelingen van de vierde klasse.

Het is de opzet dat alle teams tien wedstrijden spelen (waarvan vijf thuis en vijf uit) in de periode van begin mei tot en met eind juni. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de overheidsmaatregelen, maar het is de bedoeling van start te gaan in het weekend van 1 en 2 mei. De wedstrijden worden in de regel in het weekend gespeeld. Er staan heel wat mooie derby’s op het programma, waarbij clubs eindelijk in het veld hopen te komen, ook als voorbereiding op het volgende seizoen!

Zaterdag/zondag

Wedstrijden tussen een zaterdag- en zondagteam op de zaterdag (14.30 uur of 17.00 uur) en tussen twee zaterdagteams uiteraard op zaterdag (14.30 uur) en tussen zondagteams op de zondag (14.00 uur). Clubs mogen altijd in onderling overleg een wedstrijd naar een andere dag (ook doordeweeks) verplaatsen (met het TIJDIG in kennis stellen van de wedstrijdorganisatie, o.a. in verband met het tijdig informeren van de arbitrale leiding en de media).

Poules

Vandaag de poule-indelingen van de clubs in de vierde klasse. Binnenkort volgen de programma’s. In diverse klassen (van hoog tot laag) zijn zaterdag- en zondagteams bij elkaar ingedeeld.

Indelingen vierde klasse

In de 4 poules in de vierde klasse spelen ook alle clubs tien wedstrijden (vijfmaal thuis en uit tegen elkaar). Daarna volgt een ronde tussen de no.1 t/m 3 van poules A tot en met C en vervolgens nog een winnaars- en verliezersronde.

4e klasse A

Haagse Hout, Oliveo, FC Zoetermeer, Graaf Willem II/VAC, SEV en KSD Marine

4e klasse B

GSC ESDO, RVC Celeritas, sv Erasmus (za), sv Zuid West DH, BMT en Vredenburch

4e klasse C

REMO, GDA, PGS/Vogel, sv Houtwijk, VCS (za) en HPSV

4e klasse D

Sv Oosterheem, VCS (zo), DVC, Semper Altius, HMSH (za), Toofan, RAS, HDV en sv Erasmus (zo)

© Haaglanden Voetbal

Lees verder