Oliveo start met verbouwing van haar entree op De Groene Wijdte

Oliveo hoopt snel van start te kunnen gaan met de verbouwing van haar entree op het sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker. De club roept daarbij haar leden op om ook een handje te helpen.

Deze aanpassing is al een paar jaar geleden in gang gezet, maar gaat nu eindelijk van start. Het is de bedoeling de werkzaamheden af te ronden bij de opening van het nieuwe seizoen. Het ontwerp is bekend en om alle veiligheid te waarborgen, wordt voorlopig van de oude ingang van het Oliveo-complex gebruik gemaakt.

Meehelpen

Leden wordt gevraagd om te helpen bij het ontmantelen van de huidige speeltuin, tegels te verplaatsen en wat voorbereidende graafwerkzaamheden uit te voeren. Aan het eind van de maand hoopt men dan met grotere graafwerkzaamheden te kunnen starten.

Twee fases

Het geheel bestaat uit twee fases. Eerst de entree en daarna het ‘Rutte plein’, het gebied voor de ingang van de nieuwbouw. Hiermee wordt tijdens de zomer gestart, afhankelijk van de start door de gemeente van werkzaamheden met betrekking tot de parkeerplaatsen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder