Vrouwenvoetbal Wippolder haalt ervaren selectietrainster binnen

Demi Stellingwerf (foto) is aangetrokken als selectietrainster bij Wippolder. Zij zal de MO19-1 gaan trainen en samen met andere trainers zich ook bezighouden met de MO17-1 en andere, nieuw te vormen meidenteams.

Demi Stellingwerf heeft voetbalervaring opgedaan bij clubs als Barendrecht, DSVP, Lyra en Wippolder. Daarnaast is zij al jarenlang techniektrainster bij de voetbalschool van Dwight Blackson in Rotterdam en heeft ze veel diploma’s op zak. Zij begon haar voetbalcarrière bij Wippolder en keert nu na vele voetbal- en trainingservaringen rijker terug bij haar oude club.

Familie

Demi Stellingwerf en haar familie zijn overigens geen onbekenden bij de Delftse club, haar vader is een echte Wippolderman onder meer als ondersteuning van de het eerste elftal.

Wippolder is mooie stappen aan het maken om het vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten. De club is nog op zoek naar meiden van 13 tot en met 15 jaar om het nieuwe MO17-1 team aan te vullen! Maar uiteraard ook in de andere leeftijdscategorieën is iedereen welkom.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder