René Slegtenhort verzorgt na zes seizoenen laatste training bij DHL

Zes seizoenen heeft René Slegtenhorst erop zitten als hoofdtrainer van zondag derdeklasser DHL. Hij geeft na deze zomer het stokje over aan opvolger Tayyab Chaudhry. Zondag nam hij de laatste training voor zijn rekening.

De afgelopen anderhalf jaar heeft René Slegtenhorst altijd geprobeerd zijn team toch nog positief door de coronacrisis heen te leiden. Hij stond, ondanks alle beperkingen, altijd klaar voor zijn jongens en wist de spelers toch nog een aantrekkelijk programma aan te bieden. In deze financieel moeilijke tijden voor elke vereniging bleef Slegtenhorst als een echte clubman altijd meedenken met de vereniging.

Carrière

René Slegtenhorst heeft er een lange carrière als trainer opzitten bij diverse verenigingen in Delft en omgeving. Hij gaat nu even genieten van de rust, de flessen wijn die hij ontving en de mooie herinneringen op de voetbalvelden. Slegtenhorst zal nog regelmatig als supporter een kijkje komen nemen bij DHL. Zodra de mogelijkheden er zijn, zal de club nog op gepaste wijze afscheid van hem nemen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder