Haaglanden Voetbal TV: komend seizoen in hele regio te zien!  

Deze week is de overeenkomst getekend tussen Haaglanden Voetbal en Den Haag TV. De gesprekken het afgelopen seizoen tussen Henk Ruijl, hoofdredacteur van Omroep West en Den Haag FM en Ton Beije van Haaglanden Voetbal hebben tot deze samenwerking geleid.

Het voordeel is dat de programma’s van Haaglanden Voetbal TV nu in de gehele regio (dus ook het Westland en Midden-Delfland) zijn te zien. Alle kabelmaatschappijen geven namelijk de TV-programma’s van Den Haag TV door in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer) :

ZIGGO: Kanaal 40
Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)
KPN: Kanaal 1312
XS4ALL: Kanaal 1312
Telfort (witte afstandsbediening): Kanaal 327
Telfort (zwarte afstandsbediening): Kanaal 2163
Verder:
Edutel, Fiber.nl, Stipte en Solcon: Kanaal 2163
Tele2: Ga naar de knop Menu en druk vervolgens op on demand. Hier kun je kiezen uit de lokale televisie- of radiozenders.
T-Mobile: Kanaal 829
Open Fiber HD: Kanaal 40

Reclame/sponsoring

Haaglanden Voetbal gaat drie TV-programma’s per week produceren. Natuurlijk is het mogelijk rond deze programma’s (amateurvoetbal actueel, een talkshow en Studio ADO) reclame te maken. Juist nu het programma in de gehele regio is te zien!

Wat dacht u van billboarding (‘Dit programma is mede mogelijk gemaakt door..’) rond zo’n TV-programma, een half of heel seizoen lang? Of een commercial. En dat voor ZEER aantrekkelijke prijzen! Interesse? Een mail aan: reclame@haaglandenvoetbal.nl of een telefoontje aan 06-26152916 en u ontvangt vrijblijvend nadere informatie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder