Dit seizoen geen ‘Dorpen-toernooi’ in Pijnacker-Nootdorp

Het jaarlijkse ‘Dorpen-toernooi’, dat dit seizoen bij sv Nootdorp zou worden afgewerkt, gaat niet door. ,,De ontwikkelingen met betrekking tot de coronamaatregelen maken het voor ons als voetbalclub zeer lastig tot onmogelijk om dit evenement met inachtneming van de huidige maatregelen goed te organiseren”, laten voorzitter Sander Jansen (foto) en secretaris Jos Smits weten.

Meerdere activiteiten in Pijnacker-Nootdorp zijn al geannuleerd, zoals de korte baan, de kermis en het zomerterras. Jansen: ,,Als bestuur van sv Nootdorp hebben wij na discussie besloten de organisatie van het dorpen-toernooi dit jaar niet tot een uitvoering te brengen.”

Oefenduel

Alle deelnemende verenigingen uit de gemeente Pijnacker–Nootdorp zijn geïnformeerd en staan dan ook achter dit genomen besluit. ,,Onder betere omstandigheden en regelgeving zullen wij dan ook gastheer zijn van deze geweldige traditie volgend jaar”, aldus secretaris Jos Smits.

Op zaterdag 28 augustus zal wel gespeeld worden het oefenduel tussen sv Nootdorp en plaatsgenoot RKDEO. Die ontmoeting vangt dan aan om 14.30 uur.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder