DSVP werkt verder aan herbouw overdekte tribune

||

De herbouw van de tribune bij DSVP op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker gaat gestaag verder. Nadat het beton was gestort en de stalen constructie was geplaatst moesten de betonplaten erin.

Door DSVP-sponsor Van der Lee werden de betonplaten opgehaald bij de gemeentewerf en overgebracht naar het sportcomplex. In totaal ongeveer 75 platen van 150 x 100 x 6 cm. Een enorm gewicht maar met behulp van wat zwaar materiaal is dat toch gelukt.

Clubliefde

Inmiddels was het hekwerkbedrijf van DSVP-lid Michel Hofman begonnen met het hekwerk langs het betonnen pad. Michel Hofman, een DSVP-er in hart en nieren, heeft geheel belangeloos dit hekwerk geplaatst en waren er alleen de kosten voor het materiaal en dat ook nog eens geheel tegen kostprijs. Hofman heeft het hek samen met zijn vrouw en Hans van Rheenen geplaatst. Over clubliefde gesproken!

Op zaterdag 31 juli werden, ook door eigen mensen, soms in de stromende regen, de betonplaten op zijn plaats gelegd. Een enorme klus en aan het eind van de dag was iedereen dan ook behoorlijk afgepeigerd, maar het resultaat was er. Het eerste gedeelte lag op zijn plaats en ook waren al een groot gedeelte van de steunen voor de banken geplaatst.

Soms een lastige klus en een hoop gepriegel, omdat we bij de onderste betonplaten alles op de tast moesten doen, om de moeren en bouten bevestigd te krijgen. Bij DSVP hoopt men rond 14 augustus de laatste hand te leggen aan de betonplaten en steunen. Wat dan nog rest is de bankjes monteren, de dakplaten, de zijwanden met als slotstuk de bestrating rond de tribune. Om dat te doen hebben de spelers van het vijfde elftal zich al gemeld.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: DSVP)

 

Lees verder