Interessante duels op vierde IM Cees IJspelder-toernooi van DUNO

||

Dinsdag gaat de vierde editie van het IM Cees IJspelder-toernooi bij DUNO weer van start. Interessante wedstrijden worden verwacht met clubs als Quick, Die Haghe, Scheveningen, sv Nootdorp, TAC’90 en DUNO.

Zoon Joop IJspelder kijkt – op de clubsite – vooruit naar het toernooi: ,,Het is echt leuk en bijzonder dat het weer wordt georganiseerd. Met zulke bekende, sterke tegenstanders staat er echt een mooi evenement.” Zijn vader zou er trots op zijn geweest, zo weet Joop – zelf ook oud-speler van DUNO – heel zeker.

Joop IJspelder is zeker van de partij, zegt hij. ,,Samen met mijn broer Cees zijn we bij de opening van het toernooi, m’n moeder volgt het op afstand. We hopen dat deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers een leuke tijd hebben, dinsdag, donderdag en zaterdag. Er staan echt heel mooie wedstrijden op het programma.”

Het toernooi is vernoemd naar Joops vader, Cees senior. In Cees IJspelder sr. had DUNO een grootse voetballer. Van Holland Sport naar DUNO, de stap die IJspelder destijds maakte, betekende voor DUNO toen een enorme impuls. Cees IJspelder sr. was bij DUNO voetballer, maar ook trainer en daarnaast een luisterend oor en nog veel meer.

Programma

Dinsdag 10 augustus, 20.00 uur
Quick – Die Haghe en Scheveningen – sv Nootdorp

Donderdag 12 augustus, 20.00 uur
TAC’90 – DHC en DUNO – TAC’90/O23

Zaterdag 14 augustus
12.00 uur DHC – sv Nootdorp en DUNO – TAC’90
14.30 uur Scheveningen – Quick en TAC’90/O23 – Die Haghe

Informatie voor bezoekers

Bij dit toernooi zijn de bestaande coronamaatregelen van kracht, denk aan verplichte QR-code, legitimatie, gezondheidsverklaring Covid-19. Klik HIER voor nadere informatie voor bezoekers.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder