Oefenvoetbal: RVC Celeritas wint, Voorschoten’97 kansloos tegen FC Rijnvogels

RVC Celeritas was in een oefenduel FC Boshuizen de baas op het Sportpark Prinses Irene. Ook Voorschoten’97 (za) kwam op eigen veld in actie. Tegenstander FC Rijnvogels bleek een maatje te groot.

Voorschoten’97 was niet bij machte om FC Rijnvogels te verslaan. Tot aan de rust wist de equipe van trainer Theo Ducaneaux het doel nog schoon te houden ondanks kansen van de Katwijkers. Na rust liep FC Rijnvogels binnen een paar minuten weg naar een 0-2 voorsprong door treffers van Maarten Reyneveld en Tom Bijen (foto). In het laatste kwartier voegden voor de bezoekers Virgil Tjin Asjoe en Julian Dobbe nog twee treffers toe aan het totaal: 0-4.

Knap

In Rijswijk was RVC Celeritas gastheer voor de zaterdagformatie van FC Boshuizen. De ploeg van trainer Dennis Young bleef knap aan de goede kant van de score. Bencho Calliste en Ap Tajdirti schoten de Rijswijkers naar een 2-0 zege.