Oefenvoetbal: Stefan de Roode op schot op eigen toernooi van sv Erasmus

Op het IM Tim van der Meer-toernooi van sv Erasmus won de organiserende vereniging van Semper Altius, terwijl in het andere duel Quick Steps baas bleef over sv Houtwijk.

Tekst: Ton Beije

sv Houtwijk – Quick Steps

Quick Steps nam in de ontmoeting tegen sv Houtwijk de leiding door een fraaie treffer van Peter Aref. De formatie van trainer Richard Douw kwam echter weer langszij door een doelpunt van Furkan Kaya. Eki Korte (foto), trainer van Quick Steps, zag zijn ploeg toch de volle buit pakken. Marco Pronk bediende met een sluwe steekbal Remco Boere, die bekwaam afrondde: 1-2.

sv Erasmus – Semper Altius

In het andere duel ontdeed sv Erasmus zich van Semper Altius. Bij sv Erasmus was Stefan de Roode de grote man, want hij nam drie van de vier doelpunten voor zijn rekening. Elisio Simon trof eenmaal doel voor sv Erasmus. Het laatste fluitsignaal kwam bij een 4-2 stand in het voordeel van de thuisploeg.

Door de resultaten van donderdagavond staan zaterdag om 14.30 uur op het programma de wedstrijden: sv Houtwijk-Semper Altius (3e/4e plaats) en sv Erasmus-Quick Steps (1e/2e plaats).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder