DUNO-toernooi: Doelpuntrijke wedstrijd tussen DUNO en TAC’90/O23

|||||

Op de tweede speeldag van het IM Cees IJspelder sr-toernooi van DUNO speelde de organisator een doelpuntrijke wedstrijd tegen het Onder 23-tyeam van TAC’90. Na een 1-3 achterstand kwam DUNO goed terug tot 3-3.

Foto’s: Fred Reuling

TAC’90 opende na een kwartier spelen de score door een treffer van Jesus Penate Huguett. DUNO had echter halverwege het eerste bedrijf het antwoord klaar via Abdul Yilmaz: 1-1. TAC’90 ging echter toch met een voorsprong de rust in, want Djamairo Rigters wist zes minuten voor rust het DUNO-net te vinden.

Vlak na de pauze wist TAC’90 de marge op twee treffers te brengen – door een doelpunt van Aloisio Da Luz – en leek de strijd al beslist. Niets was minder waar, want gastheer DUNO toonde karakter en kwam via Giovanni van Westreenen terug in de wedstrijd. Op slag van tijd zag Kevin Jacobs nog kans om alsnog de gelijkmaker op het scorebord te zetten: 3-3.