sv Erasmus Toernooi: Gastheer pakt eerste plaats door zege op Quick Steps

De eerste plaats op het eigen IM Tim van der Meer-toernooi werd een prooi voor thuisploeg sv Erasmus, dat met ruime cijfers van Quick Steps won. sv Houtwijk greep de derde positie door een dikke zege op Semper Altius.

Tekst: Roland van der Linden

sv Houtwijk – Semper Altius

Trainer Richard Douw zag zijn team een forse overwinning boeken op de Rijswijkse tegenstander. Danny Fens en Kadir Narsen waren beiden twee keer succesvol in de afwerking. Sinan Ocal en Rowdy Max schoten het halve dozijn treffers vol. Wel moest sv Houtwijk nog twee tegentreffers incasseren, waardoor de eindstand 6-2 werd en sv Houtwijk op een derde plaats belandde.

sv Erasmus – Quick Steps

Met een duidelijke overwinning op Quick Steps haalde sv Erasmus de eerste prijs binnen op haar eigen toernooi. Danny Stakenburg opende de score voor de gastheren. Na de gelijkmaker van Quick Steps was opnieuw Stakenburg trefzeker. sv Erasmus liep vervolgens weg naar een 5-1 voorsprong door doelpunten van Chris Melfor, Danny Stakenburg en Kasper Koers. Na een tegentreffer van Quick Steps zorgden Delano van de Bosch en Chris Melfor voor een glasheldere 7-2 eindstand voor de equipe van trainer Patrick Vink (foto).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder