Aad de Mos reikt prijzen uit na IM Cees IJspelder-toernooi

|||

Hij had er een ritje uit Brabant wel voor over om veel oude voetbalbekenden in het Haagse weer eens te zien: Aad de Mos. Hij maakte her en der een praatje en was naar de Mgr.Nolenslaan gekomen om de prijzen uit te reiken voor deze editie van het IM Cees IJspelder-toernooi.

Tekst: Ton Beije Foto’s: Fred Reuling

Scheveningen was de laatste winnaar van dit toernooi en had ook nu nog de kans om de bokaal voor zich op te eisen. De formatie van trainer John Blok won wel van Quick, maar het was niet genoeg om DHC van de eerste plaats af te houden.

DHC-trainer Arie van der Padt, die dit toernooi ook aangreep om zijn ploeg vooral voor te bereiden op de nieuw competitie, stond toch wat nerveus op het fraaie bordes van het DUNO-clubgebouw. Zou hij zijn eerste prijs met DHC dit seizoen kunnen binnenhalen?

Dat gebeurde inderdaad en dus mocht na afloop de captain van de Delftenaren uit handen van Aad de Mos de eerste prijs in ontvangt nemen. Scheveningen werd tweede.

Uiteraard ging de winnende aanvoerder na afloop ook op de foto met Aad de Mos en twee van de kinderen van wijlen Cees IJspelder, links dochter Liesbeth en rechts Cees jr. De andere zoon Joop was op de andere toernooidagen aanwezig geweest.

DUNO kan terugkijken op een prima geslaagd toernooi en wat ook zo belangrijk was: mooi weer, veel voetbalbekenden stonden weer eens lekker ouderwets met elkaar onder het genot van een drankje te praten over van alles en nog wat, maar vooral voetbal! Die bekende derde helft! En DUNO kan trots zijn om haar vernieuwde, overkapte bordes, waar het de sponsors en gasten van de club prima kan ontvangen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder