Toernooi Duindorp sv: Jong Scheveningen verslaat sv Loosduinen

Op de eerste speeldag van het toernooi van Duindorp sv stonden sv Loosduinen en Jong Scheveningen tegenover elkaar op sportpark Houtrust. De Schollenkoppen trokken met klein verschil aan het langste eind.

Scheveningen nam bijna halverwege de eerste helft de leiding in het duel en voegde een kwartier later een tweede treffer toe. In de 39e minuut bracht Alvin van Reeuwijk de aansluitingstreffer op het scorebord voor de ploeg van het trainersduo Peter Barendse (rechts) en Peter Baptist (foto). De vreugde was van korte duur want Jong Scheveningen schoot niet veel later de 3-1 binnen.

Debutant

In de tweede helft bleven treffers lang uit. Pas vlak voor het eindsignaal werd er weer gescoord. Invaller en debutant Frans Tetteroo bepaalde de eindstand op 3-2. De doelpunten van Jong Scheveningen werden gescoord door Anouar Zibouh (2x) en Redouan Charif. Jong Scheveningen en sv Loosduinen weten nog niet wie op zaterdag hun tegenstander wordt. Duindorp sv en Quick 2 komen op donderdag pas in actie.