Toernooi Duindorp sv: Jong-Scheveningen overtuigende winnaar

Het tweede team van Scheveningen werd de overtuigende winnaar van het toernooi van Duindorp sv na een dikke zege op de gastheer. In de kleine finale versloeg sv Loosduinen het tweede team van Quick.

Jong-Scheveningen 2 liet geen spaan heel van toernooiorganisator Duindorp sv. Met een overtuigende 8-0 overwinning waren de Schollenkoppen heer en meester op het veld. De Scheveningse doelpunten kwamen van Leonardo da Silva (2x), Anouar Zibouh (foto) (2x), Jesse de Graaf, Mike Bal, Reduan Charif (2x).

Voorzitter Arie Verbaan van Duindorp reikte de beker uit aan het winnende team met een mooi dankwoord.

Derde plaats

In de strijd om de derde positie namen de reserves van Quik in de 25e minuut de leiding in het duel met sv Loosduinen. Tyrone Plas trok de stand vlak voor rust weer gelijk. Na de hervatting kwam Quick 2 opnieuw op voorsprong, maar kon deze niet vasthouden. Bart Ruwaard schoot in de 68e minuut de 2-2 binnen. Een benutte strafschop van Beau van der Toorn en een tweede treffer van Tyrone Plas leverden sv Loosduinen een 4-2 zege en een derde plaats op.