Oefenvoetbal: Monsterzege Voorschoten’97, DUNO nipt langs GDA

||||||||||

Voorschoten’97 en RAS haalden zaterdag flink uit. De mannen van trainer Theo Ducaneau waren veel te sterk voor DoCoS. DUNO won met klein verschil van GDA. RAS had weinig te duchten van het tweede team van EMM’21. PGS/VOGEL liet SEV met lege handen vertrekken.

Tekst: Roland van der Linden      |      Foto’s: Wil aan de Wiel

Voor Voorschoten’97 was het prijsschieten tegen DoCoS. Na de openingstreffer van Oualid Maatoug kwam de Leidse tegenstander nog wel terug tot 1-1 in de negentiende minuut. Daarna vielen de doelpunten als rijpe appels van de boom. Zes minuten later hadden Oualid Maatoug (2x) en Jim van der Krogt de score al op 4-1 gebracht. Voorschoten’97 denderde vrolijk verder en voerde dankzij doelpunten van Ronnie Verplancke (2x), Oualid Maatoug en Nick Guijt op naar 8-1.

DUNO en GDA bereikten de rust met een 0-0 stand op het bord. In de tweede helft kon DUNO de overwinning grijpen. Patrick van Vliet was de gevierde man bij de in de derde klasse uitkomende thuisploeg.

Aan de Albardastraat trof RAS het tweede elftal van de nieuwe fusieclub EMM’21 uit Roelofarendsveen. De Haagse formatie van trainer Jordi Domingos scoorde er lustig op los en stapte met een 6-2 overwinning van het veld. Wesley Perquin, Moreno Giske, Muco Torun (2x) en Marciano Giske (2x) namen de doelpunten voor hun rekening.

Vechtlust

PGS/VOGEL toonde veel vechtlust tegen SEV en dit leverde een 2-1 overwinning op voor de equipe van trainer Vita Lorente. Rami Abdelrazak en Moncif Hakmaoui bezorgden PGS/VOGEL de zege. Valentijn Ebbers nam de enige treffer van SEV voor zijn rekening.