Oefenvoetbal: HDV heer en meester, BSC’68 en FC Zoetermeer verrassen

|||

In Benthuizen leverde BSC’68 knap werk af door derdeklasser FC Oegstgeest pootje te lichten. Ook FC Zoetermeer liet zich van haar beste kant zien tegen DWO. HDV ondervond weinig tegenstand van Toofan.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto’s: Alex Pronk

BSC’68 leverde een goede prestatie door FC Oegstgeest een 2-1 nederlaag toe te brengen. De bezoekers namen nog wel een voorsprong via een benutte strafschop van Bob den Hollander. BSC’68 kwam nog voor rust op gelijke hoogte. Een voorzet van Lody Dijkhuizen werd door Reno Smulders doorgekopt en door Guido de Peinder in het doel gewerkt. Na de thee zorgde Jelle Verhoef met een kopbal voor de winnende treffer: 2-1.

HDV was op Ockenburgh met 1-6 veel te sterk voor Toofan. Bilal Sbaa schoot de 0-1 op het bord voor de Zuiderparkers. Na de gelijkmaker van Amaan Habib (Toofan) kreeg Tarik Fares het op zijn heupen. Met een hattrick tilde hij de score naar 1-4. Na de 1-5 van Kenneth Drenth was Fares opnieuw succesvol in de afwerking: 1-6.

Verrassing

Ook FC Zoetermeer zorgde voor een verrassing door DWO in het Westerpark op een 1-3 nederlaag te trakteren. Djamil el Messaoudi, Roald Houterman en Jelle Hak waren trefzeker voor de bezoekers.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder