Quick Steps Toernooi: Thuisclub ruim langs RAS

|

Op het I.M. Bing Kappenburgtoernooi was Quick Steps een maatje te groot voor vierdeklasser RAS. De formatie van trainer Eki Korte stapte na negentig minuten voetballen met een 4-1 overwinning van het veld. Dinsdag had sv Loosduinen al gewonnen van sv Erasmus (za): 2-1.

Tekst: Roland van der Linden

Aan de Nijkerklaan bereikte Quick Steps de finale van het eigen toernooi door een fraaie zege op RAS. De 1-0 tikte Peter Aref van dichtbij binnen en de 2-0 kwam uit een vrije trap van Benito Bodmann. Na de 2-0 kwam RAS 1 nog even terug in de wedstrijd door via Muco Torun de 2-1 te maken. In het laatste gedeelte van de wedstrijd schoot Gino Kos de bal op een hele fraaie wijze diagonaal in de verre hoek en noteerde daarmee de 3-1 op het scorebord. De mooiste van de avond kwam op naam van Jeremy Keus die op een spectaculaire wijze een omhaal maakte en met zijn doelpunt voor de eindstand van 4-1 zorgde.

Het programma zaterdag is als volgt bij Quick Steps aan de Nijkerklaan:
11.00uur Quick Steps 2 – sv Loosduinen 2
12.00uur sv Erasmus za 2 – RAS 2 (finale tweede selectieteams)
13.30uur sv Erasmus za 1 – RAS 1
14.30uur Quick Steps 1 – sv Loosduinen 1 (finale eerste selectieteams)

Zaterdag zal ook de familie Kappenburg aanwezig zijn en zullen de kleinkinderen van Erevoorzitter Bing Kappenburg de aftrap verzorgen. Ook zal er een springkussen aanwezig zijn voor de kinderen en zal de BBQ ontstoken worden. Na de wedstrijden is er livemuziek van Ricardo Smit.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder