Oefenvoetbal: Voorschoten’97 wint doelpuntenfestijn

||||||||

In de wedstrijd tussen RCL en Voorschoten’97 werden maar liefst 13 doelpunten gescoord. Semper Altius was de betere in het duel met VCS. Stompwijk’92 kon geen potten breken in een uitduel bij NEC Delfzijl. Een combinatieteam van DWO verloor van Quick Boys 2. Het duel tussen sv Houtwijk en Jong Scheveningen werd bij een stand van 4-1 gestaakt.

Tekst: Roland van der Linden        |       Foto’s: Alex Pronk

Bij het duel tussen RCL en Voorschoten’97 (za) vielen de doelpunten als rijpe appels van de boom. Thom Wijnalda opende in Leiderdorp de score voor de bezoekers. RCL liep daarna in rap tempo uit naar een 4-1 voorsprong. Vlak voor rust kwam Voorschoten’97 goed terug in het duel door treffers van Loyd van Wilden en Nick Guijt: 4-3. Na de rust bracht Jim van der Krogt de stand weer in evenwicht. RCL kon nog een keer een voorsprong nemen maar daarna was het Voorschoten’97 dat het heft in handen nam. Loyd van Wilden, Thom Wijnalda (2x) en Jim van der Krogt bepaalden de eindstand op 5-8

sv Houtwijk scoorde viermaal tegen Jong Scheveningen. Anouar el Attaloui (2x), Jessy Smit en Sinan Ocal verzorgden de productie van de thuisploeg van trainer Richard Douw. Namens Jong Scheveningen kon Irshan Jagbandhan het net vinden. Het duel werd echter voortijdig beëindigd. (Foto’s boven en onder)

Stompwijk’92 speelde tegen NEC Delfzijl en kwam van een koude kermis thuis. De thuisploeg hield het eigen doel schoon en kon zelf drie treffers produceren: 3-0. In haar eerste oefenwedstrijd met een volledige selectie moest VCS het hoofd buigen voor Semper Altius. De Rijswijkers wonnen het duel met 4-2. Namens VCS troffen Collin Seintje en Ronathan Willems doen.