Oefenvoetbal: HBS maatje te groot voor zaterdagteam van Voorschoten’97

HBS pakte dinsdag op sportpark Craeyenhout winst in een oefenwedstrijd tegen de zaterdagtak van Voorschoten’97. Voor rust kwamen beide teams nog niet aan doelpunten toe. Na de pauze werd er viermaal gescoord, waarvan HBS er drie voor haar rekening nam: 3-1.

HBS speelde voor de pauze een frisse partij voetbal, waarin prima werd gecombineerd. Het leverde echter geen doelpunten op. Ook Voorschoten’97 wist het vijandelijke doel niet te vinden.

Na de thee had HBS-aanvaller David Kappel een fraaie actie in huis, maar werd neergelegd in het strafschopgebied. Niels van Pelt kende geen problemen met de elfmetertrap: 1-0. Bij een HBS-aanval die leek te sterven in schoonheid, haalde David Kappel (foto) ineens verwoestend uit en bracht de ploeg van trainer Bas Steffens op een 2-0 voorsprong.

Onder 23-spelers

Bij HBS werd een drietal spelers ingezet, die normaliter actief zijn in het Onder 23-team van trainer Mike de Geer: Mathisse Tjin, Fabian Hilpert en Schilperoort. Van deze invallers wist ook Fabian Hilpert een doelpuntje mee te pikken en daarmee de eindstand te bepalen op 3-0.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder