HVV opent nieuw kleedkamergebouw

||

Meer dan een jaar heeft men bij HVV gewacht op dit speciale moment: Het prachtig gerenoveerde kleedkamergebouw werd afgelopen vrijdag officieel geopend met de overhandiging van de sleutel door Gijs ter Kuile, voorzitter van het nieuwbouwproject Kleedkamers en Loods, aan de voorzitter van de Kroonleeuwen, Jeroen Smits.

De formele oplevering van het project vond medio september 2020 plaats waarna nog een aanzienlijk aantal werkzaamheden moest worden verricht voordat het gebouw geheel gebruiksklaar was. Covid-19 gooide vervolgens op andere wijze roet in het eten waardoor juist de kleedkamers lange tijd gesloten dienden te blijven. Terwijl de sportmanager zijn kantoor en de commissiekamer vrij snel heeft kunnen betrekken en de loods ook snel ingericht kon worden, bleven de kleedkamers leeg.

Het was nu dan ook de hoogste tijd om de clubvlag te hijsen en ook het fraaie kleedkamergebouw van twee vlaggen te voorzien: Voetbalvoorzitter Alex Jongebreur en cricketvoorzitter Jan Nuijten hebben hun hoogtevrees gepareerd en beide vlaggenmasten perfect geplaatst. Onder de sierlijke geel/zwarte boog werden de heren Lammertink en De Bree hartelijk bedankt voor hun professionele inzet als respectievelijk aannemer en bouwbegeleider.

René Marey werd extra in het zonnetje gezet omdat hij als architect en bouwkundige het proces van A tot Z had bedacht en begeleid en ontving net als Gijs ter Kuile en de heren van de terreincommissie (Frank Bijloos, Hubo Vermeulen, Peter Hodes) een mooie prent van het kleedkamergebouw zoals het al jaren de Diepput siert. Ook Wulf van Alkemade werd hiermee beloond omdat hij volledig verantwoordelijk is geweest voor de schitterende historische afbeeldingen die in de lange gang van de kleedkamers hangen.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: HVV)

 

Lees verder