Beker Groep 2 poule 30: DUNO moet na rust voorsprong prijsgeven

DUNO is er niet in geslaagd haar laatste duel in de poulefase van de strijd om de districtsbeker af te sluiten met een overwinning. Bij rust had de ploeg van trainer Kenneth Lamens nog een 1-0 voorsprong, maar HWD ging er met de winst vandoor: 1-2.

Voorafgaand aan het duel werd eerste een minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden eerder deze week van oud-DUNO-voorzitter Henri van Doorn. De thuisploeg nam vervolgens na een kwartier spelen de leiding door een treffer van Tim van Zweden (foto).

Na rust schakelde HWD uit Rotterdam een tandje bij en moest DUNO de gelijkmaker incasseren. Daar bleef het niet bij, want de bezoekers wisten nogmaals het DUNO-net te vinden en stapten daardoor met een 1-2 overwinning van het veld en in de wetenschap dat zij ook winnaar zijn geworden in deze poule 30. Voor DUNO zit het bekeravontuur er voor dit seizoen op.