Zaterdag 2C: Westlandia in slotminuut langs Te Werve

Trainer Huib van Oostrom Soede zag zijn Te Werve een goede wedstrijd spelen tegen Westlandia met agressief spel en veel balbezit. Toch stond de club uit Rijswijk na afloop van het duel met lege handen.

Te Werve kreeg in de openingsfase vier goede kansen, maar kreeg de bal niet het doel in. Na 25 minuten was het eindelijk raak. Mohammed Faloun speelde Brahim Saidi aan die met een hakje Laughter Oti–Bonsu bereikte. De speler van Te Werve schoot de 1-0 binnen. Westlandia kwam daarna beter in het duel, maar kreeg nog geen echte kansen. Toch kwamen de Naaldwijkers op gelijke hoogte. Mike Vijverberg scoorde in zijn debuutwedstrijd de 1-1.

Paal

Ook in de tweede helft kreeg Te Werve kansen op een nieuwe voorsprong. Twee keer ging een schot voorlangs en een bal belandde op de paal. In de blessuretijd leed Te Werve balverlies. Westlandia profiteerde optimaal. Yordi van Beek speelde Tim van der Voort (foto) aan die de 2-1 binnenschoot. De arbiter floot meteen daarna voor het einde van het duel.

Huib van Oostrom Soede was vol verbazing dat zijn team de punten had moeten inleveren, maar keek tevreden terug op het goede spel van zijn team. Collega Theo Verbeek keerde met een lekker gevoel terug naar Naaldwijk.