Beker Groep 3 poule 3: Stompwijk’92 plaatst zich voor eerste ‘afvalronde’

Dinsdagavond is het laatste duel in het kader van de poulefase van de districtsbeker in Groep 3 poule 3 gespeeld. Stompwijk’92, de ploeg van trainer Patrick Kamperveen (foto), moest op bezoek bij de zondagploeg van FC Skillz.

Tekst: Alex Pronk

FC Skillz verscheen niet met het reguliere zondagteam, maar veel spelers uit de Onder 23-formatie waren van de partij. De wedstrijd was vervroegd van de donderdag naar de dinsdagavond, maar de aangewezen KNVB-arbiter was niet op de hoogte, zodat het duel geleid werd door een clublid. Stompwijk’92 dacht tegen het reguliere, veelal uit oudere spelers bestaande, team te spelen en had een jong elftal opgesteld, met uitzondering van spelers als Rico Westerdorp en Nick Ammerlaan.

Nipt

Stompwijk’92 trok uiteindelijk de nipte winst naar zich toe met 1-2 en plaatste zich hierdoor voor de volgende (knock-out) ronde van de KNVB-districtsbeker. De doelpuntenmakers van Stompwijk’92 waren Faycal Chaibou en Nick Ammerlaan. Voor FC Skillz scoorde, op aangeven van Kevin Adebesin, Anass Attahiri de eretreffer.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder