Sir Winston gaat door als hoofdsponsor van RVC/Celeritas

|||

RVC/Celeritas kan weer rekenen op Sir Winston Leisure Center als hoofdsponsor. Ook afgelopen seizoen was Harry Ballemaker met zijn bedrijf sponsor van de club, die tegenwoordig haar domicilie heeft op het sportpark Irene in Rijswijk.

Tijdens een gezellige bijeenkomst in restaurant De Halve Maan in Rijswijk werd het contract getekend door Harry Ballemaker en de Cees Kouwenhoven, de voorzitter van RVC Celeritas, onder toeziend oog ook van bestuurslid Raymond de Kruif.

Ook een groot deel van de selectie van RVC/Celeritas was van de partij, evenals een delegatie van het bestuur. Ballemaker wenste de club veel succes dit seizoen met hopelijk een promotie naar de derde klasse.

Kouwenhoven liet weten blij te zijn, dat er weer gewoon gevoetbald kan worden. Ook zijn club heeft moeilijke tijden achter de rug. Trainer Dennis Young heeft in ieder geval het volste vertrouwen in zijn ploeg.

Sir Winston is overigens geen onbekende op het sportpark Irene. Ook het elektronische scorebord werd er destijds door toedoen van het bedrijf geplaatst.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder