Peter Looijesteijn stopt per direct bij VUC

Peter Looijesteijn (foto), de ‘bezige bij’ bij VUC, is per direct gestopt met zijn activiteiten aan Het Kleine Loo. De afgelopen twee jaar zorgde hij als technisch manager dat de lijnen tussen het bestuur, de sponsorcommissie en de selectie kort waren.

Tekst: Ton Beije

Vele jaren hiervoor vervulde Looijesteijn de rol van teammanager rondom het eerste elftal. De wegen tussen VUC en Looijesteijn scheiden zich deze week en hij gaat nu zijn vrije tijd anders indelen.

Duizendpoot

De duizendpoot was bij VUC naast technisch manager ook een waardig lid van de sponsorcommissie, verzorgde de kleding voor jeugd en selectie en regelde diverse andere activiteiten voor de club. Miscommunicatie intern over de functie van technisch manager ligt ten grondslag aan het vertrek. Ook het besluit dat het bestuur vorige week donderdag – op de laatste dag voor de deadline van de KNVB – nam om volgend seizoen met het eerste elftal van de zondag over te stappen naar de zaterdag heeft Looijesteijn aan het denken gezet.

Dank

Peter Looijesteijn: ,,Terugkijkend heb ik een erg fijne tijd gehad bij VUC. Vanaf deze plek wil ik een dankwoord uitspreken naar verschillende belangrijke mensen tijdens deze mooie periode:
* de leden van de sponsorcommissie Henri de Beer en John Tiemens, Patrick Aries en Emmy van Druninck;
* de huidige technische staf Jeroen Hoefnagel, Danny Kettenis, Bert Molenaar en Oscar Liefhebber;
* alle vrijwilligers waar ik gezellig mee heb samengewerkt;
* Mark Moen en Sandro Tarantino voor de fijne jaren;
* alle verenigingen voor een hartelijk welkom de afgelopen jaren;
* Beltona voor de prettige samenwerking;
* alle sponsoren van de afgelopen jaren;
* aan alle spelers van VUC 1 en 2 die ik als teammanager en technisch manager heb meegemaakt;
* en als laatste een groot dankwoord aan twee fijne mensen die mij altijd hebben gesteund,  hoofdsponsor Jan du Chatenier en zijn vrouw Ingrid.”

Wie de taken van Looijesteijn bij VUC gaat overnemen, is nog niet bekend.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder