Oefenvoetbal: Forum Sport O23 wint nipt bij FC Skillz O23

Het O23-team van Forum Sport, dat uitkomt in de 1e divisie, had haar handen vol aan de leeftijdgenoten van FC Skillz van trainer Quincy Angelista (foto). De Voorburgers trokken wel met 2-3 aan het langste eind.

Forum Sport was dinsdagavond in de eerste helft heer en meester tegen FC Skillz O23, dat twee niveaus lager speelt dan de bezoekers. De rust werd dan ook bereikt met een 1-3 voorsprong voor de Voorburgse club.

FC Skillz opende de score via Divani Hansen, maar daarna sloeg Forum Sport toe via Norman Nagy,  Muhammed Kucuksahin en Max Castro en ging met een 1-3 voorsprong aan de thee. Na veel wissels aan de kant van Forum Sport kon FC Skillz in de tweede helft de tegenstander beter bijbenen en zelfs twee minuten voor tijd in een sportief duel de aansluitingstreffer scoren via Kevin Adebesin: 2-3.