sv Loosduinen lost probleem met technische staf intern op

Het bestuur van sv Loosduinen heeft – zoals bekend – na een incident vorig weekend, de samenwerking met hoofdtrainer Peter Barendse beëindigd. Ook tweede trainer, Peter Baptiste, keeperstrainer Frans Clasener en verzorger Xander Rietbroek hebben te kennen gegeven niet verder te gaan bij de club op Madestein.

Na snel geschakeld te hebben is het bestuur blij met de hulp van Ron van ’t Veer en Arjan Weijsenfeld (foto). Zij hebben zich bereid verklaard de functie van hoofdtrainer over te nemen. André de Bruyn gaat de verzorging doen.

Evaluatiegesprek

Tussentijds heeft het bestuur ook is een evaluatiegesprek gehouden met de selectiegroep van het eerste elftal. Daaruit kwam naar voren, dat een deel van deze selectiegroep niet verder wil in en met sv Loosduinen. ,,Wij moeten verder met z’n allen en dat gaan we ook doen. De groep die overblijft kun je typeren als een aantal jonge honden, die alles gaat geven om dit probleem een goede wending te geven”, aldus het bestuur van de Loosduinse club.

De technische commissie beraadt zich, samen met het bestuur, hoe verder invulling te geven aan het ontstane tekort aan selectiespelers.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder