Wegen trainer Ronald Paats en GDA scheiden na dit seizoen

Na goed overleg scheiden de wegen na drie seizoenen tussen hoofdtrainer Ronald Paats (foto) en de Loosduiners. Ronald Paats begon zijn trainersloopbaan in 2009 als jeugdtrainer bij GDA in de landelijke jeugd en was daar erg succesvol.

Paats assisteerde ook regelmatig Edwin Grünholz bij GDA 1. Ronald Paats maakte in 2012 de stap naar de zondagsenioren van GDA en werd assistent bij John Baven. Na vier jaar GDA 2, waarbij Paats ook nog assistent was bij Dennis Olman, zocht hij een volgende uitdaging en vond die bijna om de hoek van zijn woning, namelijk bij het O19-team van RKDEO.

Promotie

Drie succesvolle seizoenen RKDEO zouden volgen waarin Paats in zijn eerste seizoen met de JO19 in de finale van de nacompetitie nipt de promotie naar de landelijk derde divisie miste, maar het seizoen erop werd RKDEO JO19 kampioen en promoveerde wel naar de landelijk derde divisie.

Ambities

Inmiddels was Ronald Paats in 2019 terug bij GDA, waar hij voor het eerst als hoofdtrainer aan de slag ging. In zijn eerste seizoen bij GDA slaagde Ronald Paats voor zijn UEFA B-licentie en nu gaat hij na drie seizoenen GDA op zoek naar een nieuwe club die aansluit bij zijn ambities.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder