TAC’90 en Mario Koswal gaan na vijf seizoenen uit elkaar

Het bestuur van TAC’90 en hoofdtrainer Mario Koswal (foto) hebben in goed overleg besloten de samenwerking aan het einde van het lopende seizoen te beëindigen.

Club en trainer gaan op een goede, elkaar begrijpende en respectvolle manier uit elkaar. De reden om dit nu in een zo vroeg mogelijk stadium met elkaar te besluiten is, dat zowel Mario Koswal als de vereniging TAC’90 dan ruim de tijd hebben om zich te oriënteren op het nieuwe seizoen.

Overstap

Mario Koswal maakte in 2017 de overstap van De Ster naar TAC’90 en was daarvoor als hoofdtrainer, c.q. Hoofd Jeugdopleiding onder andere werkzaam bij FC Lisse, ADO Den Haag, RVC Rijswijk, Voorschoten’97, FC Boshuizen en Haaglandia.

Gedurende de periode van Koswal zijn er diverse successen geboekt met de vereniging TAC’90, waaronder de promoties van de tweede naar eerste en de Hoofdklasse. Het bestuur van TAC’90 heeft er uiteraard alle vertrouwen in, dat Mario Koswal met zijn staf en de spelersgroep er alles aan zullen doen om de uitgesproken sportieve ambities te blijven nastreven en dit seizoen tot een goed einde te brengen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder