Jos van der Helm na dit seizoen geen trainer meer van Blauw Zwart

Na acht jaar komt er na dit seizoen een einde aan het dienstverband van Jos van der Helm (foto) als hoofdtrainer van zaterdag derdeklasser Blauw Zwart. Ook aan de periode van Toine l’Amie als assistent-trainer komt dan een einde.

Voorzitter André van Herk benadrukt, dat het besluit in goed overleg tot stand is gekomen: ,,Dat het een goed gesprek was, moeten jullie echt aannemen, want we hebben een heel mooie periode gehad met deze twee mannen. Acht jaar is best wel uniek in de voetbalwereld, maar dit team heeft dat naar mijn mening goed gedaan. Vooral als je nog even terugkijkt waar we stonden toen deze mannen aantraden, dan zijn er zeker grote stappen gemaakt.”

Afscheid

Blauw Zwart zal de afsluiting van dit tweetal als hoofd- en assistent-trainer niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het bestuur van Blauw Zwart gaat op zoek naar een nieuwe invulling van de technische staf voor volgend seizoen. Mogelijk blijft Jos van der Helm nog actief op sportpark De Schulpwei. Voorzitter Van Herk daarover: ,,We zijn in gesprek met Jos om te kijken of wij hem kunnen behouden binnen onze club, want hij zit er nu zo goed in en kent haast iedereen .”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder