Ekrem Kahya volgend seizoen nieuwe trainer HBS

Zondag Hoofdklasser HBS heeft met ingang van volgend seizoen in oud-prof Ekrem Kahya (foto) een nieuwe trainer. Kahya tekent op Craeyenhout een contract voor één jaar, met een optie voor een langere periode.

In het betaalde voetbal kwam Ekrem Kahya uit voor ADO Den Haag, VVV Venlo, Denizlispor, Go Ahead Eagles en FC Dordrecht. Ook kwam hij twee seizoenen uit voor HBS, waarvan één in de Topklasse.

Jeugd

Na zijn actieve periode bij HBS trainde hij samen met Mike de Geer de jeugd van HBS, eerste de Futures en later de Onder 19. Hij was vervolgens zes jaar assistent bij ADO Den Haag onder Henk Fraser en Fons Groenendijk. Daarna was hij nog actief in Turkije bij Altinordu SK.

Doelstelling

Doelstelling van HBS en Kahya blijft om de club naar een hoger plan te brengen met als belangrijkste pijler de doorstroom van jeugd naar de A-selectie. ,,We zijn ontzettend blij met Ekrem. Een ambitieuze trainer die sinds hij hier is gaan voetballen een echte clubman is geworden”, aldus Jan Glotzbach namens het Selectie Management Team (SMT).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder