RKAVV en Maurizio Ceccucci verlengen samenwerking

Het bestuur van RKAVV meldt, dat Maurizio Ceccucci (foto) ook in het seizoen 2022-2023 hoofdtrainer van RKAVV is. Ceccucci gaat daarmee alweer zijn zesde seizoen in als hoofdtrainer bij de zondag Hoofdklasser op de Kastelenring.  

Uit overleg met de spelersgroep en de betrokken stafleden bleek heel veel vertrouwen in de 46-jarige oefenmeester. Ceccucci liet in de afgelopen vijf jaar al veel eigen jeugdspelers debuteren en geeft aan het RKAVV-beleidsplan een optimale invulling. Al jaren speelt het vlaggenschip van RKAVV onder leiding van Ceccucci aantrekkelijk en aanvallend voetbal.

Rek

,,Ik ben blij om bij deze mooie club mijn contract te verlengen. Ik wil met RKAVV heel graag een prijs winnen, mede door de voorgaande twee afgebroken seizoenen is dit helaas nog niet gelukt. Mijn werk zit er nog niet op en er zit ontzettend veel rek en potentie in onze spelersgroep. Ik kijk er naar uit om weer onder normale omstandigheden te kunnen gaan trainen en spelen. Ook hoop ik snel weer onze geweldige achterban langs de lijn te kunnen zien staan”, aldus Ceccucci.

Nu RKAVV Maurizio Ceccucci langer aan zich heeft verbonden, gaan het bestuur en de technische commissie de komende tijd verdere invulling aan de selectie geven.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder