Kenneth Soechit (SEV): ,,SEV kan stunten als het moet”

Aan diverse trainers in de vierde klasse hebben wij eerder gevraagd naar hun prognose voor de eindstand aan het einde van het seizoen. SEV-trainer Kenneth Soechit (foto) ziet in de vierde klasse E Oliveo de titel voor zich opeisen.

Soechit: ,,Gezien het feit dat Oliveo bewust een keuze heeft gemaakt om vanuit de zondag naar de zaterdag te gaan en dat terwijl je je al op een veel hogere klasse gemanifesteerd hebt, dan is het meer dan logisch dat je dan automatisch een titelkandidaat bent.”

Wonderen

Voor RVC Celeritas voorziet Soechit een tweede plaats. ,,RVC Celeritas heeft tal van spelers die op een hoger niveau hebben gespeeld en dus de kwaliteiten hebben om het een gemiddelde derde- of top vierdeklasser behoorlijk moeilijk te maken. Maar de wonderen zijn de wereld niet uit en de competitie is nog heel lang, dus is er van alles nog mogelijk.”

Een zijn eigen SEV dan? Soechit: ,,Ook SEV kan stunten als het moet, dus laten we er maar voor zorgen en hopen dat we weer heel snel met de competitie kunnen beginnen. Het duurt mij allemaal te lang en het is zonde dat alle voetballers in Nederland het zonder voetbalwedstrijden moeten doen.”

Voorbereiding

Als de competitie te zijner tijd weer van start gaat, zal het wellicht met een korte voorbereidingstijd zijn. Soechit: ,,Met alle gevaren van dien. Denk aan de blessures en de reeds geplande weekendjes uit, omdat toch veel voetballers denken van “het wordt dit seizoen toch niks”.

,,Ik verwacht, dat alle wedstrijden die nu ingepland staan voor 5 en 13 februari opgeschoven gaan worden naar 20 en 27 februari 2022. En dan gaat het feest hopelijk weer beginnen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder