Stephan van der Steen bij Scheveningen opvolger van Marc Breuer

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat John Blok ook komend seizoen hoofdtrainer blijft van Scheveningen is er nu opnieuw nieuws te melden over de invulling van de trainersstaf.

Marc Breuer zal Scheveningen na dit seizoen verlaten. Hij heeft sinds vorig seizoen het uitstekend presterende Jong Scheveningen/Scheveningen 2 onder zijn hoede en assisteert daarnaast bij Scheveningen 1. Onlangs besloot hij echter om – na een lange trainerscarrière bij diverse mooie regioclubs – volgend seizoen meer tijd te willen vrijmaken voor andere dingen in het leven.

Doorschuiven

Breuer wordt opgevolgd door Stephan van der Steen (foto), die doorschuift vanuit de jeugdopleiding en dit seizoen O19 onder zijn hoede heeft. Stephan van der Steen beschikt reeds over het diploma UEFA B en de afgelopen seizoenen is gebleken dat Scheveningen en hij uitstekend bij elkaar passen. Ook hij zal naast trainer van Jong Scheveningen als extra assistent-trainer bij Scheveningen 1 fungeren. Daarnaast zal hij als ervaren trainer die de doorkomende lichting jeugdspelers goed kent een belangrijke rol gaan spelen bij de vorming van een vast O23-team.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder