Oefenvoetbal: Forum Sport onderuit tegen derdeklasser FC Skillz

Het was met dank aan het gastvrije VUC dat Forum Sport en FC Skillz zaterdag tegen elkaar konden oefenen. Omdat Forum Sport te maken had met een meer dan vol wedstrijdschema op het eigen complex, kon worden uitgeweken naar Het Kleine Loo.

Tekst: Jean Nederlof

De ingrediënten voor een leuke pot voetbal waren aanwezig: twee technisch vaardige ploegen die aanvallend wilden spelen. En dat leverde ook nu een aantrekkelijke wedstrijd op. Beide trainers hadden de volledige selectie bij zich en dat betekende dat er veel werd gewisseld.

Wissels

Trainer Dennis Den Turk van Forum Sport gebruikte deze middag twintig spelers. Negen wissels in de tweede helft. Alleen Timo Ploemen en Jacco Scholten speelden de volle negentig minuten bij de Voorburgers. Voor rust was Forum Sport op een 1-0 voorsprong gekomen door een treffer van Nychel L’Ami.

Laatste minuut

Na rust een wat sterker- en beter combinerend FC Skillz, dat op een 1-2 voorsprong kwam door treffers van Levi Marengo en Aimen Said. Uit een prima aanval maakte de weer fitte spits Luuk Goedbloed gelijk: 2-2. In de laatste minuut had FC Skillz het laatste woord. Trainer Oussama Bekkaoui, die zijn contract heeft verlengd, zag zijn selectie met 2-3 winnen door het late doelpunt van Farid Overman (foto).