Graaf Wllem II/VAC haalt Rick Rijkers Meinen terug als HO onderbouw

Graaf Willem II.VAC meldt, dat Rick Rijkers Meinen (foto) volgend seizoen weer terugkeert bij de club in de functie van Hoofd Opleiding Onderbouw. Hij is een kind van de vereniging, want hij begon al vroeg met voetballen op de Roggewoning en al jong met het geven van trainingen.

Op trainingsgebied volgde hij ook de nodige cursussen en is hij twee jaar geleden overgestapt naar HBS om daar meer ervaring op te doen bij nog hoger spelende jeugdteams. Bij HBS blijft hij ook actief als trainer/coach en techniektrainer.

Rond

Met de invulling van de functie van Hoofd Opleiding Onderbouw is de technische staf bij de jeugd van Graaf Willem II/VAC voor volgend seizoen volledig rond. ,,Graaf Willem zal altijd mijn cluppie blijven”, aldus Rick Rijkers Meinen, ,,en de nieuwe uitgesproken, ook prestatieve ambities van de club spreken mij erg aan. Het is geweldig dat ik daar een bijdrage aan kan leveren!”. Rijkers Meinen  vult met zijn komst de totale technische staf aan, die verder bestaat uit Martin Abbenhuis (bovenbouw), Ruud Bierens (middenbouw), Ron Meuwese (meiden) en Rick van der Mast (keepers), onder leiding van Ruslan Aways als Technisch Manager. Daarnaast zijn alle selectieteams inmiddels voorzien van een trainer voor het volgende seizoen.

© Haaglanden Voetbal   

Lees verder