Topteams uit Haagse regio present op IM Cees IJspelder-toernooi 2021 van DUNO

DUNO gaat er ‘gewoon’ vanuit, dat er ergens in 2021 weer gevoetbald kan worden. En dat een nieuwe editie van het IM Cees IJspelder-toernooi met publiek erbij kan plaatsvinden.

,,In dat geval zijn we blij te kunnen melden dat het deelnemersveld voor de editie van dit jaar helemaal rond is”, meldt de club op haar site. De organisatoren Hans Lamens en Jan Ponsen hebben ervoor gezorgd, dat er opnieuw een sterk affiche op de borden staat. Veel topteams uit de Haagse regio zijn van de partij.

Deelnemers

De deelnemers aan dit jaarlijkse toernooi, dat gepland staat voor 10, 12 en 14 augustus, zijn: DHC (eerste klasse zondag), Die Haghe (eerste klasse zaterdag), TAC’90 (hoofdklasse zondag), Scheveningen (tweede divisie, bekerhouder), Quick (derde divisie zondag), sv Nootdorp (eerste klasse zaterdag), HVV (tweede klasse zondag) en uiteraard gastheer DUNO (derde klasse zaterdag).

Trots

Opnieuw een deelnemersveld waar DUNO trots op mag zijn. ,,We hebben een goede naam opgebouwd met dit toernooi en de ploegen laten weten graag te komen. Daarmee is het in onze regio het toernooi geworden met zeer aansprekende teams. Nieuw onder de deelnemende teams is het welbekende HVV”, aldus de organisatie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder