Bestuur Te Werve verlengt samenwerking met complete technische staf

De volledige technische staf van de selectie van Te Werve, onder aanvoering van hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede (foto), heeft aangegeven door te gaan in het nieuwe seizoen 2021-2022. Een mooi signaal in deze Coronatijden en het bestuur van Te Werve is blij dat de prettige samenwerking wederom met een jaar verlengd zal gaan worden.

Hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede zal dan zijn zevende seizoen bij Te Werve ingaan. Na de vele successen en promoties ligt er de uitdaging met een verjongd team verder te gaan bouwen aan de toekomst van Te Werve. Hij zal daarbij wederom geassisteerd worden door Mike Spencer, die zijn derde seizoen bij Te Werve zal ingaan.

Overzicht

De rest van de technische staf heeft ook aangegeven door te gaan. Een overzicht van de rest van de staf: Daan de Wolf (keeperstrainer/assistent scheidsrechter), Carlos Paas(verzorger), Nino Guergouri (assistent trainer/trainer 2e elftal), Ruud Schaap (leider 1e elftal), Paul Straver (leider 1e elftal),   Youssef El Boubsi (leider 2e elftal) en James Regteren (leider 2e elftal).

Toekomst

Voorzitter Ivo van Dijk: ,,Het bestuur van Te Werve hoopt met deze technische staf verder te kunnen bouwen aan de toekomst van de selectie, waarbij er hopelijk weer snel gevoetbald mag worden. Tevens kijkt het bestuur ernaar uit met deze (vrienden)groep snel de gezellige tijden (met o.a. voetbalreizen en borrelavonden) zoals vóór het Coronatijdperk voort te kunnen zetten.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder