Nominaties voor de Vliet Awards zijn bekend

De Vliet Awards sport- en vrijwilligersprijzen worden uitgereikt aan inwoners van Leidschendam-Voorburg, die in 2021 hét verschil hebben gemaakt. De jury heeft per categorie kandidaten genomineerd. Tot 28 februari kan er gestemd worden.

Forum Sport is op diverse fronten genomineerd. Het Forum Sport JO19-1 is genomineerd voor sportteam van het jaar! Het promoveerde naar het hoogste niveau binnen haar categorie. Trainer Donald Hessing (Forum Sport JO16-1) is genomineerd voor Onbeperkte Topper van het jaar!

Donald Hessing (30) is werkzaam in het onderwijs als docent en daarnaast inmiddels vijftien jaar werkzaam in het jeugdvoetbal. Hij is trainer bij Forumsport O16-1 en hij is hoofd scoutingscoördinator bij de KNVB JPN West.

Vrijwilliger

Hans Slootmaker (foto) is genomineerd voor vrijwilliger van het jaar! Slootmaker (72) is een bekende naam in de regio. Langs de lijn van het voetbalveld of als verslaggever op de radio. Ook is hij lid van de commissie van het Haaglanden Voetbal Toernooi, waar hij de organisatie van de scheidsrechters voor zijn rekening neemt. Verder is hij al ruim vijftig jaar vrijwilliger bij meerdere voetbalverenigingen. Momenteel is hij wedstrijdsecretaris selectie bij maar liefst drie verenigingen: RKAVV, HBS en Forum Sport. Bij Forum Sport is hij ook coördinator/trainer bij de ukkies en de jeugd onder de zeven jaar.

Sporttalent

Genomineerd voor sporttalent van het jaar 2021 is Robynn Gies van de voetbalclub RKAVV. Nogmaals, stemmen op de kandidaten kan nog!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder