Wegen van DUNO en Patrick Demmers scheiden na drie seizoenen

Het bestuur van zaterdag derdeklasser DUNO heeft Patrick Demmers (foto) afgelopen week te kennen gegeven volgend seizoen een andere weg in te slaan, zonder de huidige hoofdcoach. Zo komt er na drie seizoenen in goed overleg een einde aan het dienstverband als hoofdcoach bij DUNO.

Patrick Demmers werd drie jaar geleden teruggehaald als hoofdcoach bij DUNO na eerder al zeventien jaar als jeugdtrainer actief te zijn geweest aan de Mgr.Nolenslaan. Patrick Demmers: ,,Als echte clubman was het een mooie uitdaging en na twee seizoenen in de middenmoot te zijn geëindigd is DUNO ook dit jaar goed gestart met een gedeelde zesde plaats. Hopelijk kunnen de groep en onze club het seizoen ondanks alle COVID-maatregelen straks weer goed afsluiten in de derde klasse.”

Verdiensten

Bestuurslid voetbalzaken Stephan Mulder prijst de rol die de oefenmeester heeft gespeeld. ,,Patrick heeft zich vol ingezet voor de club en dat valt zeer te prijzen. Wanneer je dan elkaar toch vaarwel gaat zeggen, is dat omdat wij beiden een nog beter perspectief voor de toekomst zien – zonder elkaar”, laat Mulder weten op de clubwebsite. ,,Dat neemt niet weg dat Patrick grote verdiensten heeft voor DUNO, zeker ook gelet op zijn langdurige verbintenis met de club eerder ook als succesvol jeugdtrainer”, voegt Mulder er aan toe. En zegt hij: ,,Wij willen als club proberen een stap in een andere richting te zetten en denken dat daar een ander type trainer beter bij gaat passen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder