Selectie RKAVV krijgt voor volgend seizoen meer vorm

RKAVV heeft opnieuw spelers uit haar selectie langer aan zich weten te binden. Eerder gaf al een groot gedeelte van de spelersgroep aan graag nog een jaar te willen uitkomen voor RKAVV. Nu komt daar een vervolg op.

RKAVV is blij om te kunnen melden dat Jubilee Djan (foto), Edwin Agyare en Khashayar Saeb ook volgend seizoen het wit-rood-wit van RKAVV zullen dragen.

Voor Jubilee Djan wordt het alweer zijn vijfde seizoen in dienst van de Leidschendammers. De verdediger kwam in 2018 over van Sparta Rotterdam en is sindsdien de onbetwiste nummer één op de rechtsbackpositie.

Edwin Agyare kwam in 2020 over van Vredenburch. Vorig seizoen maakte de rappe buitenspeler vooral vlieguren in O23, maar dit seizoen kon Agyare meermaals rekenen op een basisplaats in de hoofdmacht. De aanvaller ontwikkelt zich razendsnel en dus mag het Leidschendamse publiek nog langer van zijn kunsten gaan genieten.

Ontwikkeling

Wie ook een geweldige ontwikkeling doormaakt is de door RKAVV opgeleide Khashayar Saeb. De 20-jarige middenvelder maakte in september zijn debuut in RKAVV 1 en is sindsdien steeds dichter bij een plek in het vlaggenschip gekomen. Inmiddels stelt trainer Maurizio Ceccucci hem dan ook steeds vaker op. Een mooi vooruitzicht voor deze jongen van de club.

Vertrek

Inmiddels is ook bekend geworden dat Hayden Bergen RKAVV gaat verlaten. De 23-jarige aanvaller kwam in 2018 over van RKDEO en speelde inmiddels 58 competitiewedstrijden in RKAVV 1. Bergen verruilt RKAVV na dit seizoen voor een avontuur bij eersteklasser Forum Sport.

RKAVV O23

Nadat bekend werd gemaakt dat Patrick van Pruijssen ook volgend seizoen de talentvolle O23 onder zijn hoede heeft, zijn de gesprekken met de O23-spelers ook opgestart. Dit resulteerde in een aantal positieve gesprekken en tot nu toe hebben Faisel Kocaman en Yassine Bachar aangegeven bij RKAVV te blijven. Ook de zelf opgeleide Max Beune en Luuk Gijsbertsen zullen hun club trouw blijven. Beiden maakten dit seizoen hun officiële debuut in de hoofdmacht van RKAVV.

Ook eerstejaars O19-speler Nick Gardenier zal vervroegd de overstap maken naar RKAVV O23. Hij maakte dit seizoen als zestienjarige al zijn debuut in het eerste van RKAVV en zoekt volgend seizoen de weerstand op door een jaar eerder naar de O23 te gaan.

Overzicht

Een overzicht van de RKAVV-selectie voor volgend seizoen: Blijven: Robin Steffens, Remco Overdevest, Mike Ten Kroode, Justin van Rijswijk, Tristan Croes, Zakaria Amrani, Asim Metin, Yani Bouras, Jubilee Djan, Edwin Agyare, Khashayar Saeb, Max Beune, Luuk Gijsbertsen, Yassine Bachar, Faisel Kocaman. Nieuw: Nick Gardenier (eigen jeugd), vertrek: Hayden Bergen (Forum Sport)

De gesprekken met de rest van spelersgroep zijn in volle gang.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder