Zaterdag 4F: Prijsschieten voor sv Erasmus, Quintus klopt PGS/VOGEL

Op sportpark Ockenburgh won Quintus van PGS/VPGEL. Door deze zege naderde de club uit Kwintsheul koploper sv Houtwijk tot op twee punten. sv Erasmus scoorde maar liefst negen keer tegen Wanica Star, dat daar maar één treffer tegenover kon stellen.

sv Erasmus – Wanica Star

sv Erasmus had op eigen veld een gemakkelijke avond tegen Wanica Star. Al bij rust stond de formatie van trainer Patrick Vink (foto) met 3-1 voor. Namens de thuisploeg waren Ibrahim El Assili, Mike van Beurden en Aioub Trad trefzeker. In de tweede helft voerde sv Erasmus de score nog flink op. Mitchel Beijersbergen (2x), Danny Stakenburg, (2x), Ibrahim El Assili en Delano van den Bosch zorgden voor een 9-1 eindstand.

PGS/Vogel – Quintus

Quintus speelde een succesvol uitduel bij PGS/VOGEL. Stijn van der Wel opende de score voor de mannen van trainer Richard Langeveld. De thuisploeg herpakte zich en kwam op gelijke hoogte via een treffer van Rami Abdelrazak. Diep in de tweede helft besliste Quintus het duel in haar voordeel. Een kwartier voor tijd was Sean van der Stap verantwoordelijk voor de 1-2. Tien minuten later had Van der Stap een zuivere hattrick op zijn naam staan en was de score opgelopen naar 1-4. PGS/VOGEL had het laatste woord. Een doelpunt van Hamza Loukili betekende een 2-4 eindstand.