Ricardo de Vlugt (VVSB) gaat voor volgend seizoen op zoek naar nieuwe club

Ricardo de Vlugt (foto) zal na deze voetbaljaargang VVSB uit Noordwijkerhout gaan verlaten. ,,Het seizoen is niet zo gegaan als ik gehoopt had, vandaar mijn vertrek na dit seizoen bij VVSB”, legt De Vlugt uit aan Haaglanden Voetbal.

Tekst: Alex Pronk

De Vlugt begon bij het toenmalige Haaglandia, waar hij negen seizoenen in de jeugd speelde. Daarna plakte hij er nog vier jaar aan vast bij de senioren. De eerste twee jaar bij de senioren in de zondagtak, dat toen uitkwam in de Topklasse. De ploeg won in zijn periode in de zondagselectie de Sir Winston Cup. Na de zondag speelde hij nog twee seizoen in het zaterdagteam van Haaglandia. Dat team promoveerde toen van de eerste- naar de Hoofdklasse.

Clubloos

Ricardo de Vlugt: ,,Na twee seizoenen in de zaterdagtak kregen we te horen dat Haaglandia failliet was en dus was ik ineens clubloos. Gelukkig had ik al snel in FC Rijnvogels een nieuwe club gevonden, waar ik vier mooie jaren heb meegemaakt.” Na die periode bij FC Rijnvolgels wilde De Vlugt het graag een stapje hoger proberen. ,,VVSB kwam al snel tijdens de winterstop informeren. Na een paar gesprekken te hebben gehad besloot ik naar VVSB te gaan, maar het seizoen is niet zo gegaan als ik gehoopt had vandaar mijn vertrek.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder